U kunt natuurlijk bellen en mailen om zo uw bestelling door te geven. U kunt ook via de site bestellen. Op de bestelpagina vindt u het hele assortiment met bij elk product de minimale bestelhoeveelheid. Het kan natuurlijk zijn dat u iets mist in het assortiment of dat u een bepaald ingrediënt niet lekker vindt. Laat het ons weten via het bijgevoegde contactformulier. Er is veel mogelijk! Wij denken graag met u mee.
Bij bestellingen van boven de 300 euro vragen we een aanbetaling van 40%. Deze dient een week voor de leverdatum te zijn voldaan.

Bij bestellingen onder 300 euro kan het bedrag bij levering contant worden voldaan of middels een nagezonden factuur. Dit geldt ook voor het resterende bedrag na aanbetaling.

Tot 3 dagen voor de leverdatum zijn annuleringen zonder kosten. Uw eventuele aanbetaling wordt terug gestort op uw rekening. Annuleert u na die 3 dagen dan compenseren wij de gemaakte kosten met de aanbetaling die u al heeft gedaan. Zijn er afmeldingen binnen uw

groep en bent u bang dat er teveel is besteld? Neem contact met ons op en wij kijken wat mogelijk is.

Bij een bestelling van meer dan 200 euro hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Bij een bedrag onder de 200 euro brengen wij 12,50 euro in rekening.
Het bestek bij de hapjes en happen is wegwerpbestek en kan dus worden weggegooid.
Bij het dinerbuffet en het lunchbuffet kan het bestek in de daarvoor bestemde boxen worden verzameld.
Dit geldt ook voor het servies dat wordt gebruikt bij de hapjes, happen en buffetten.
Natuurlijk! Wij hebben veel ervaring met voedselallergieën / intoleranties
Het vlees is scharrelvlees en komt bij kleine veehouders uit Nederland vandaan. De vis die we gebruiken is MSC gecertificeerd.