Housewarming 

Rilana Uncategorized

Deze mensen wonende op de groesbeekseweg vonden het wel tijd voor een feestje.. Verjaardag en housewarming in één.. Dus er mocht wat meer worden uitgepakt.    Vrienden en familie kwamen van ver en konden bijna meteen aanschuiven… Na een kleine uitleg over het eten..

img_0304.jpg

40 jarig huwelijks feest

Rilana Uncategorized

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets gepost heb.. En eigenlijk heeft dat alleen te maken met het feit dat ik in alle drukte vergeet foto’s te maken…Deze keer was het in Huissen voor een 40 jarig huwelijksfeest. Volsmaakt regelde niet alleen heerlijk eten, maar ook benodigdheden zoals een partytent en tafels. Het bruidspaar hoefde alleen maar te …

Kleinschalig

Rilana Uncategorized

Het hoeft niet altijd een megafeest te zijn.. Ook een kleine verjaardag leent zich prima voor dit hapjes plateau..met o.a. mediteraans spiesje, glaasje carpaccio, soesje met dadel/ kipmousse..

Rilana Uncategorized

Een hapje met eendenborst staat standaard op het menu van Volsmaakt. Maar dit keer voor een opdracht op Aziatische wijze.. Met een zoete sojastroop en koriander.. Heerlijk! 

img_0082-1.jpg

Ook bij het vieren van een nieuwe relatie hoort lekker eten

Rilana Uncategorized

 Je hebt een feestje dat laat in de middag begint en wilt je gasten niet met een hongerig gevoel naar huis laten gaan… Volsmaakt laat dit niet gebeuren. Voor een tientje per persoon kunnen jij en je gasten genieten van verschillende soepjes, huisgemaakte minipizza’s ,een broodmand met lekkere smeersels en plateaus met luxe hapjes..